Aquest projecte pretén fer un anàlisi del territori per tal de generar noves idees i propostes al voltant de la gastronomia i la producció agroalimentària, amb l’objectiu d’atraure un nou flux de visitants.
Algunes de les conclusions més destacades de la presentació van ser les propostes de la Fundació Alícia per a la dinamització econòmica del territori, tant pel que fa a la comercialització de productes alimentaris com en l’àmbit gastronòmic, així com una nova aposta comunicativa. Així mateix, també es va proposar editar un llibre de cuina de la MIDIT que contingui un receptari tradicional amb noves variacions de la clotxa com a icona gastronòmica.
El següent pas és enviar les conclusions extretes a tots els agents implicats de la zona per tal de poder continuar treballant i estudiar la seva implantació en el territori de la MIDIT.
La Fundació Alícia és un centre dedicat a la innovació tecnològica a la cuina, la millora dels hàbits alimentaris i la valoració del patrimoni agroalimentari. Aquesta és una de les actuacions incloses en el projecte “Competitivitat i diversificació econòmica al territori de la MIDIT” de l’any 2013, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics