L'Alnimar Imperials es classifica per les semifinals de la LNFA2

El conjunt de futbol americà es va imposar per 48 a 0 als Suns de Màlaga

14 de Maig de 2008, per Josep Gallofré
  • Alnimar Imperials Reus

En el primer atac del partit Rubén Martínez va aconseguir la primera anotació, el xut addicional va ser transformat per Germán Perea, deixant el marcador en 7 a 0.

La defensa local va dominar a la perfecció l'atac dels Suns destruint totes les jugades ofensives d'aquests. Així Germán Perea de nou, va aconseguir córrer tot el camp i anotar el xut addicional. En el segon quart no es va aconseguir avançar cap a les respectives zones d'anotació.

El tercer i ultim quart, amb el partit sentenciat, l'Alnimar Imperials va realitzar un autèntic passeig pel camp aconseguint 34 punts en 5 anotacions.

Amb aquest resultat,els Imperials disputaran la semifinal davant els Hurricanes de Saragossa, jugant el diumenge a les 12 del migdia a Burgo de Ebro (Saragossa). L'altra semifinal serà entre els Giants Barcelona i Camioneros de Madrid