L'Alnimar Reus, campió de la Copa Daniel Martinazzo

Els reusencs han superat el Concepción per 3 gols a 2 a la pròrroga

01 de Setembre de 2008, per Redacció
  • La foto dels campions, amb la seva medalla i la copa guanyada

Diario de Cuyo

El conjunt reusenc ja havia vençut el Concepción en la fase classificatòria per 7 a 2, però en aquesta ocasió el conjunt argentí no els ha donat tantes facilitats i tenien molt clar com havien de jugar. Però en només tres minuts de partit el Reus s'ha avançat per 2 a 0 amb gols del 'Negro' Páez , en el minut dos, i Pedro Gil, vint-i-set segons més tard. Tot i la diferència, els argentins han aconseguit empatar l'encontre, a vint-i-tres segons del final, i forçar la pròrroga.

El Reus ha realitzat un partit molt complert, on el desgast físic s'ha notat a mesura que passaven els minuts. Quan tot apuntava als penals, un contraatac de Pedrito Gil i Toni Sánchez ha estat rematat pel primer. Amb aquest gol l'Alnimar Reus s'emportava VIII Copa Daniel Martinazzo.

Tot i que el 'Negro' Páez no ha pogut finalitzat el partit per culpa d'una lesió a la cama, ha estat designat millor jugador del campionat. Guillem Trabal ha estat el porter menys golejat i Marc Gual el segon màxim golejador amb 8 gols.

L'expedició reusenca torna avui cap a Reus. Els jugadors entrenaran dimarts al vespre per preparar els dos partits del pròxim cap de setmana, amb el Blanes i el Vendrell, en dos partits de pretemporada.