Divendres, 29 de Març de 2024

Què pot sorgir d'una barreja de coliflor, formatge i bacó? Un plat molt bo

26 d'Octubre de 2012, per Redacció
  • La crema de coliflor amb formatge cheddar i pols de bacó

     

===Ingredients 4 persones===

350 grams de coliflor, 500 grams de patates, 60 grams de mantega, una ceba gran, un litre de brou de pollastre, 200 ml. de crema de llet per cuinar, 80 grams de formatge 'cheddar', el suc de mitja taronja i sis llenques de bacó.

===Elaboració===

Poseu a coure en una olla amb aigua i sal la coliflor, i en una altra les patates; quan estiguin les dues cuites, les retireu i reserveu.

Piqueu la ceba, i l'ofegueu en una olla amb la mantega fins que estigui transparent i hagi agafat un lleuger color daurat, tot seguit afegiu el brou de pollastre, juntament amb les patates, i la coliflor que havíem reservat. Ho deixeu coure a foc mig /alt fins que arrenqui el bull. Baixeu el foc i hi afegiu-hi el suc de mitja taronja, deixeu-ho coure uns 10 minuts més.

Ara afegireu la crema de llet i el formatge i ho deixareu coure 5 o 10 minuts a foc suau i movent-lo de tant en tant, aprofiteu per rectificar el punt de sal. Mentre, agafeu paper de forn, emboliqueu les llenques de bacó i poseu-les al microones fent tandes de 30 segons fins que estigui ben cuit, un cop cuit procediu en cura de no cremar-vos a tallar-lo el més petit possible i reserveu-lo per fer-lo servir per damunt de la crema en el moment de servir.

Quan la tot estigui cuit, tritureu-ho amb una batedora i serviu la crema resultant acompanyada amb el bacó picat.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics