Dissabte, 02 de Març de 2024

Dificultats… oportunitats

13 de Gener de 2021, per Redacció
  • DS Formació disposa de centres a Reus

    Cedida

Ningú pot dir que vivim temps fàcils. En poc temps ens ha canviat des de la manera de relacionar-nos, de moure’ns, de gaudir del temps lliure, de treballar… i així no hi ha cap aspecte de la nostra societat que no estigui patint un canvi inimaginable fa poc temps. Un dels grans afectats per aquests canvis ha estat l’ensenyament i, per extensió, els alumnes i els professors.

La incorporació definitiva de les tecnologies en l’ensenyament s’ha accelerat en poc temps. Afortunadament, les empreses de formació hem fet els deures i tant els alumnes joves, que dominen perfectament les eines digitals, com els alumnes no tan joves que han necessitat una mica de suport, ens n’hem sortit prou be.

Després d’uns primers mesos de tancament obligatori, tots ens hem posat al dia i hem adaptat la metodologia, els espais i els continguts a la nova situació, perquè creiem que si en alguna cosa no podem abaixar la guàrdia és en el creixement personal que suposa el fet de seguir estudiant.

Persones adultes que tot aprenent un idioma aprofiten per seguir mantenint contacte amb els companys, o els nens i joves que no volen (i no poden) frenar la seva formació, per més virus que hi hagin. És el moment de remar tots en la mateixa direcció. Els polítics han de pensar en mesures que ajudin les empreses (i les de formació, també) per poder seguir obertes, tot escoltant les propostes de tots els colors polítics si són pel bé comú.

És el moment de deixar egoismes a banda i aportar tota la creativitat i imaginació en propostes constructives. Els pares han de cercar la millor manera per tal que els seus fills no perdin ni un dia i segueixin aprenent, encara que sigui des de casa. Els mestres ja han fet i seguiran fent l’esforç de trobar les millors eines per fer arribar els continguts als alumnes.

Així, tots junts i amb un horitzó en què aquest malson s’acabarà i en sortirem molt més forts i preparats, de ben segur que trobarem la manera de seguir endavant i creixent.

A les empreses de Reus ens toca apostar fort, per la nostra ciutat. Nosaltres ho tenim decidit i actuem en conseqüència. Propostes imaginatives que s’adaptin als temps que corren. En el nostre cas, hem obert un nou centre al raval de Santa Anna, on l’atenció individualitzada i professors altament especialitzats donem el suport als joves i nens per consolidar el que aprenen a l’escola.

Els pares (i avis) poden seguir fent cursos de llengües estrangeres amb grups molt més reduïts, i tot guardant totes les mesures necessàries al centre del raval de Sant Pere. Des de DS Formació volem animar a acompanyar-nos en aquest viatge i que donem l’empenta que fa falta a la nostra ciutat per tornar ser el que era abans del 'bitxo'.

És a les nostres mans, intentar convertir les dificultats... en oportunitats. Fem-ho?

(CONTINGUT PUBLICITARI DE DS FORMACIÓ, RAVAL DE SANT PERE, 1, REUS, TELÈFON 877001000).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics