Oblidem la paraula reis...
Com a persones adultes millor seria parlar de tortell de celebració. Els suposats mags d'orient, com a faula pels infants està bé. La realitat del dia a dia ens mostra que calen realitats i menys rotllos.
El nou producte està elaborat amb vermuts Miró blanc i negre reserva
Després de la creació del torró i les trufes de vermut Miró, aquest Nadal la pastisseria Huguet ha presentat el tortell de reis amb crema d'aquesta típica beguda reusenca. "Hem buscat que tingués l'essència del vermut dins el farciment d'aquest producte", ha explicat el copropietari de l'establiment, Ramon De la Fuente. D'aquesta manera, més enllà del massapà, la crema o la nata, ara els reusencs i clients de la pastisseria disposen d'aquesta innovadora possibilitat.
La crema està elaborada amb una barreja de vermuts Miró blanc i negre reserva, que és amb el que normalment treballa De la Fuente per a la resta de productes. D'aquesta forma, s'ha aconseguit una tonalitat més clara de la crema amb el gust de les aromes del vermut negre.
La idea "surt de dins de la pastisseria", ha explicat el copropietari del Forn Huguet, i ha afegit que "buscàvem un producte per utilitzar tot l'any". D'aquesta forma, Ramon De la Fuente es planteja farcir amb aquest nou producte les coques de Sant Joan i Sant Pere, entre d'altres.
Aquest nou tortell, que té un preu de 14,5 euros, només està recobert de taronja, i s'ha prescindit d'altres fruites confitades com el meló i la cirera perquè "no coincidien els sabors". La idea d'aquest postres, tal com ha afirmat De la Fuente, és que recordi a la quotidiana situació de "prendre un vermut" i la taronja és un ingredient essencial.
Per ara, el tortell de Reis amb crema de vermut té una bona acceptació entre els clients de l'establiment. "A la gent li agrada", assegura el pastisser. L'objectiu és elaborar-ne els màxims possibles i la previsió és vendre'n més de 100 durant el divendres i el dissabte. "La gent n'agafa un de vermut per provar-lo i un altre de tota la vida", ha conclòs Ramon De la Fuente.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics