Divendres, 25 d'Abril de 2025

El xef de l'Alkismista, Pola Hemaia, finalista al concurs 'Cocinero del Año'

Hemaia compartirà la final amb dos cuiners més, en el marc de la fira Alimentaria de Barcelona el març de 2026

04 d'Abril de 2025, per Reusdigital.cat
  • Pola Hemaia, durant la semifinal del concurs

    TomCom Vídeo

El xef Pola Hemaia, del restaurant L'Alkimista de Reus, va ser seleccionat com a finalista del prestigiós concurs 'Cocinero del Año'. La semifinal, celebrada el 3 d'abril al restaurant Árbore da Veira d'A Coruña, va comptar amb la participació de sis cuiners destacats, entre els quals Hemaia, que va aconseguir una de les tres places per a la gran final que tindrà lloc el març de 2026 a Barcelona.​

Nascut a Egipte, Hemaia es va establir a Cervera, (la Segarra), als 13 anys. La seva trajectòria culinària va començar de manera inesperada, ja que va començar a treballar en un restaurant per finançar els seus estudis de Psicologia. Amb el temps, la seva passió per la gastronomia el va portar a obrir L'Alkimista a Reus l'any 2019, un establiment que ha rebut reconeixements de la Guia Michelin i la Guia Repsol. ​

Hemaia compartirà la final amb Taigoro Suzuki (i+T, Salamanca) i Jorge Lengua (La Suculenta, Benicàssim), després de convèncer un jurat de primer nivell amb un menú complet que va destacar per la seva tècnica i creativitat. Ara, juntament amb els altres dos finalistes, es prepara per a la final del concurs, que es durà a terme en el marc de la fira Alimentaria & Hostelco de Barcelona el març de 2026.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics