El conjunt reusenc ha guanyat per 0 gols a 4 al Benavent

16 de Desembre de 2009, per Josep Gallofré
  • Manolo González ha fet dos gols

Josep Gallofré

Podria pensar-se que el Benavent sortiria tancat al darrere, pel tipus de rival que tenia davant i la mentalitat conservadora que tenen molts equips petits quan juguen al seu estadi, però aquest dimecres a Lleida, no ha estat així. L'inici del partit ha estat igualat, amb poques aproximacions en les dues porteries. De fet, la primera ocasió clara del partit l'ha tingut el Benavent, amb un xut que ha hagut d'aturar en dos temps el porter Moragón.

En el minut 24 ha arribat el primer gol del recital golejador reusenc. Borja Abenia ha rematat des de l'interior de l'àrea petita, després de les queixes dels jugadors lleidatans per una possible falta sobre Ballesteros, porter del Benavent.

Gradualment la intensitat del partit ha anat baixant. Però ha estat en aquests moments quan el CF Reus ha solucionat el partit per la via ràpida. En el minut 38, Manolo González ha aprofitat una passada de Pablo Álvarez per fer el segon gol. Tres minuts després, de nou Borja ha fet el 0 a 3. Novament Pablo Álvarez ha fet la centrada perquè el migcampista aragonès rematés des de l'interior de l'àrea.

En la segona part no hi ha hagut massa per destacar. Només el gol a l'inici de Manolo González, en una altra passada de Pablo Álvarez que avui ha fet tres assistències. Amb aquest resultat el Benavent ha baixat els braços i el CF Reus s'ha limitat a controlar el partit. Al final de l'encontre hauria pogut arribar el cinquè dels reusencs, amb un xut de Taranilla d'aproximadament un 20 metres de distància, i una rematada de Pitarque, però finalment, el resultat s'ha mantingut.