Dijous, 01 d'Agost de 2024

Els «Bons Cambrils» tornen per la campanya de Nadal

19 de Novembre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • La campanya vol incentivar el comerç cambrilenc de cara al Nadal d'enguany

    Cedida

L'Ajuntament de Cambrils posarà en circulació 50.000 euros en forma de bons de 5 euros del 3 al 23 de desembre per incentivar les compres de Nadal al comerç local. La tercera edició dels Bons Cambrils anirà acompanyada d'una nova campanya promocional centrada en les festes nadalenques "amb l'objectiu de fer valer els beneficis que aporten els establiments de proximitat al municipi, apel·lar al consum responsable i sostenible, i donar un impuls a la campanya de Nadal", segons s'ha assenyalat aquest divendres des del consistori.

Les persones interessades es podran descarregar els bons i començar a gaudir dels descomptes en les seves compres a partir del 3 de desembre. Com en les anteriors edicions, cada persona registrada podrà obtenir quatre bons des del web corresponent, on també es podrà consultar la llista d'establiments adherits (del sector comercial, serveis i hostaleria).

Cada bo de 5 euros es podrà bescanviar per una compra mínima de 15 euros. És a dir, un es podrà gaudir per a una compra mínima de 15 euros, 2 per a una compra mínima de 30, tres per a una compra mínima de 45 euros i quatre, finalment, per a una compra mínima de 60 euros. Els bons tindran una caducitat de 15 dies des del moment que se sol·licitin i caldrà mostrar-los a l'establiment.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, ha destacat "l'èxit" de la primera i la segona edició dels bons (realitzades al maig i al setembre d'aquest any) i espera que aquesta tercera "tingui la mateixa acollida i reforci la campanya de Nadal". 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges