Dijous, 01 d'Agost de 2024

La Fira Centre Comercial de Reus proposa un Nadal amb sortejos i premis

26 de Novembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • El cartell de la campanya nadalenca de La Fira CC

    Cedida

La Fira Centre Comercial de Reus iniciarà la seva campanya nadalenca amb la tradicional encesa de llums que tindrà lloc aquest proper divendres, 26 de novembre, a les 7 de la tarda, tot coincidint amb l’enllumenat dels carrers de la ciutat. Enguany la campanya convida a “fer un like al Nadal” i es prolongarà fins el 5 de gener.

El Pare Noel serà més proper als nens que mai, ja que les primeres 250 persones que presentin al Punt d’Atenció al Client (PAC) un tiquet de compra superior als 25 euros, o diversos tiquets del mateix dia que superin aquest import, podran deixar les seves dades i abans del 25 de desembre rebran un vídeo personalitzat on el Pare Noel saludarà als seus fills i els preguntarà com s’han portat aquests darrers 12 mesos. Els interessats en aconseguir un dels vídeos hauran d’apuntar-se al PAC entre aquest divendres i el 7 de desembre.

Un any més, les xarxes socials jugaran un paper molt especial en aquesta campanya. La Fira Centre Comercial sortejarà 10 premis de 50 euros en compres entre tots els visitants que publiquin una foto en un dels dos photocalls que s’instal·laran a la planta baixa i segona del recinte, entre el 26 de novembre i el 5 de gener. El sorteig serà vàlid a partir del 29 de desembre i caldrà pujar les fotos, etiquetant La Fira, a Instagram i a Facebook.

Una altra novetat és el sorteig de tres premis d’un sopar amb un import màxim de 50 euros als locals de restauració de La Fira Centre Comercial que Canal Reus TV realitzarà a través de les seves xarxes socials. Els guanyadors podran gaudir del sopar entre el 15 de gener i el 15 de febrer del proper any. El 2021 es tancarà a Reus amb la 13a edició de la tradicional carrera de Sant Silvestre, que tindrà el seu punt de sortida i arribada a La Fira Centre Comercial.

Serà el 31 de desembre a la tarda i, com en ocasions anteriors, hi haurà un estand els dies previs on els interessats podran fer les seves inscripcions i rebre els seus dorsals i una samarreta commemorativa. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges