Dilluns, 12 d'Agost de 2024

El Reus Deportiu Virginias torna a la Lliga tot rebent el CP Manlleu

26 de Novembre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • El tècnic del Reus, Jordi Garcia, en un entrenament

    Reus Deportiu

Després d’un mes d’aturada per la celebració del campionat europeu de seleccions, el Reus Deportiu Virginias tornarà a competir a la Parlem OK Lliga aquest proper diumenge. L'equip roig-i-negre rebrà la visita del Martinelia CP Manlleu al Palau d’Esports en la novena jornada de la competició. El partit arrencarà a partir de les 12 del migdia.

"Desitgem reprendre el torneig amb una victòria per escalar fins a les primeres posicions. Ara mateix ocupem la sisena plaça amb 11 punts, un més que el Manlleu que és el setè classificat", s'ha assenyalat des del Reus Deportiu. “Ha tret molt bons resultats en aquest inici de temporada, és un equip molt jove i vindrà amb molta il·lusió al Palau i segur que ens ho posaran molt difícil”, ha apuntat, precisament, el porter manlleuenc del conjunt reusenc, Càndid Ballart respecte al rival.

“Arrenquem amb moltes ganes, es veurà un Reus ambiciós en el retorn a la competició, volem ser caps de sèrie a la Copa del Rei i no se’ns poden escapar gaires punts", ha afegit Ballart.

Nova secció i celebració dels 112 anys



Una hor abans del matx, a les 11 del matí, tindrà lloc la presentació de la nova secció roig-i-negra, Fotografia i Audiovisual. "La secció neix amb la voluntat de recuperar i preservar la més que centenària història gràfica de la nostra entitat", s'ha subratllat per part del Reus Deportiu.

Després del partit, al voltant de les 2 del migdia, començarà la festa del 112è aniversari del club. Es tracta d’un dinar popular que té un cost de 10 euros, un dels quals anirà destinat a la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges