Diumenge, 11 d'Agost de 2024

Desconvocada la vaga dels treballadors de Ferrovial que presten servei per al 061

02 de Desembre de 2021, per Reusdigital.cat
  • Imatge d'arxiu d'una protesta dels treballadors del 061

    ACN

Els treballadors de Ferrovial que presten servei per al 061 han desconvocat la vaga indefinida iniciada el passat 18 de d'octubre després de l'acord entre els sindicats i i l'empresa, segons ha informat aquest dijous al migdia el Departament d'Empresa i Treball, que ha actuat com a mediador en les negociacions a través de la Direcció General de Relacions Laborals.

Aquest migdia de dijous, les dues parts han rubricat l'acord, que conté diverses propostes de caire econòmic, estabilitat laboral i de conciliació de vida personal i laboral. Des que es va iniciar la protesta, els serveis mínims han estat del 85% i el seguiment de la protesta d'un 80%, segons els sindicats.

Entre d'altres, els treballadors reclamaven un conveni propi per exigir una millora de les seves condicions laborals fins que no aconsegueixin la internalització del servei (l'avantprojecte de llei d'acompanyament dels pressupostos preveu que el Departament de Salut elabori un full de ruta per internalitzar el servei del 061, que no hi inclou el del 112).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges