Dimecres, 17 de Juliol de 2024

Una setmana d'esports a diferents espais de la ciutat per gaudir de les vacances

13 de Desembre de 2021, per Alba Cartanyà
  • Una imatge de la roda de premsa

    Ajuntament de Reus

El Nadal Multiesportiu és la proposta de l'Ajuntament de Reus per oferir diferents activitats esportives als infants i joves durant aquestes festes. A la roda de premsa de presentació, el regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha remarcat que un format com el Parc de Nadal "no és viable" ara com ara, tenint en compte la situació sanitària. D'aquesta manera, el consistori aposta per descentralitzar l'oferta, ja que tindrà lloc en diferents espais de la ciutat com al passeig de la Boca de la Mina, el Pavelló Olímpic Municipal, el polilleuger Alberich i Casas, o el Joan Rebull.

La idea és que cada dia, durant una setmana, hi hagi tres activitats en tres localitzacions diferents, per a participants de 4 a 16 anys. A falta de concretar alguns detalls, la proposta serà "variada": Kahoot, tennis taula o karate, i esports colectius com futbol sala o voleibol. A més, les famílies també tindran el seu espai amb un joc de pistes o d'orientació.

Les inscripcions es poden fer a l’enllaç http://reusesport.cat/nadal-multiesportiu-reus on hi ha tota la graella d’activitats per dies o directament al web inscripcions.reus.cat. Es podrà gaudir de les següents activitats: Kahoot i ritmes i balls, bàsquet, futbol sala i karate, gimcana esportiva, hoquei patins i patinatge, orientació, ciclisme, pales i bàdminton, flag i korfball, curses a peu, tennis taula, atletisme, voleibol i jocs de pistes.

El Nadal Multiesportiu amplia l’oferta esportiva a la ciutat durant aquestes dates perquè els infants i joves puguin gaudir d’unes jornades de jocs, desafiaments i activitats lúdiques i esportives, en horari de matí, per tal que puguin aprofitar la tarda amb la resta d’oferta de Nadal que ofereix la ciutat.
 

Cartell del cicle d'activitats Foto: Cedida

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges