Diumenge, 11 d'Agost de 2024

L'Hotel Gaudí torna a obrir les portes

07 de Febrer de 2022, per Reusdigital.cat
  • Exterior de l'Hotel Gaudí, aquest matí de dilluns

    Reusdigital.cat

L'Hotel Gaudí de Reus torna a ser obert des d'aquest dilluns. L'establiment, que des de la pandèmia ha encadenat períodes en què ha estat en funcionament i mesos en què ha romàs tancat, ja ofereix la possibilitat d'allotjar-se altre cop a les habitacions. De fet, el negoci que gestiona el grup Gargallo torna a aparèixer disponible als principals portals web de reserves d'estades i vacances, com Booking. La cafeteria, però, segueix tancada. De fet, el local és al catàleg del projecte Reus espais vius, en què es vol captar l'atenció d'emprenedors que vulguin iniciar una activitat econòmica als ravals de Robuster i de Sant Pere. 

Cal assenyalar que la propietat de l'hotel reusenc va anunciar la intenció de tornar a obrir aquest mes de febrer un cop es va saber, al desembre de l'any passat, que el negoci s'havia posat a la venda a través de portals immobiliaris com Idealista. Val a dir que poc després es va retirar. Acte seguit, Gargallo va anunciar que l'objectiu era el de reprendre l'activitat l'1 de febrer. 

L'Hotel Gaudí va haver de tancar el març del 2020, per les restriccions derivades de la pandèmia. Després de més d'un any sense activitat, va obrir portes el 12 de juliol de 2021, però posteriorment els propietaris van decidir tancar-lo de nou a l'octubre. L'anunci de la venda que es va retirar es va conèixer al desembre, moment en què es va apuntar a la reobertura, aquest febrer. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges