Dijous, 11 de Juliol de 2024

El Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp se suma a la campanya del Llengüet Solidari 2022

10 de Febrer de 2022, per Reusdigital.cat
  • Cartell de la campanya a la qual s'ha sumat el Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp

    Cedida

El Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp s'ha sumat enguany a la campanya Llengüet/ Llonguet solidari 2022, una iniciativa dels forners artesans agrupats als gremis de Reus, Barcelona i Lleida. Aquesta és la segona edició d'aquesta inciativa, que es va iniciar l'any passat dins del programa de Restauració i comerç pel càncer infantil a Mollet del Vallès.

La campanya vol sensibilitzar la ciutadania tot donant visibilitat al Dia internacional del càncer infantil, que s'escau el 15 de febrer. Com ha assenyalat el president del Gremi de Forners de Reus i el Baix Camp, Ramon de la Fuente, els agremiats volen, amb aquesta iniciativa, "advertir a la població sobre la importància de recaptar fons per afavorir la investigació de la malaltia i els mecanismes de suport als pacients i a les seves famílies."

De la Fuente ha destacat la resposta dels agremiats a l'hora de col·laborar desinteressadament a la campanya destinant l'ímport íntegre de la venda dels llengüets a la causa. La campanya es realitzarà els dies 11, 12 i 13 de febrer i els clients podran adquirir els llengüets al preu habitual en cada forn.

La Cambra de Comerç de Reus s'ha sumat a la campanya adquirint els primers 30 llengüets de la campanya que es lliuraran a la Fundació Mossèn Frederic Bara, destinada a l'atenció dels infants amb necessitats econòmiques, socials o familiars especials.

El llengüet/llonguet és una peça tradicional de la fleca artesana catalana, vinculada al món infantil. 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges