Diumenge, 11 d'Agost de 2024

Patricia Perugini: «La Fira Centre Comercial s’ha d’adaptar a les noves exigències dels usuaris»

17 de Febrer de 2022, per Reusdigital.cat
  • Patricia Perugini, durant l'acte de presentació

    David Fernàndez

La nova gerent de La Fira Centre Comercial, Patricia Perugini, s'ha presentat aquest dijous a la premsa per donar a conèixer els objectius de la nova etapa. Perugini assumeix aquesta responsabilitat amb "optimisme" i destaca entre els principals propòsits el d'adaptar el centre comercial a "les exigències i les necessitats dels usuaris", a més de garantir "la seguretat i que sigui també un espai d'oci i d'entreteniment". La nova gerent espera que enguany es recuperi el 100% de visitants que hi havia abans de produir-se la pandèmia.
 
Perugini, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, és a més màster en Direcció Financera. Després de 15 anys com a gerent adjunt del centre comercial Parc Central de Tarragona, els darrers anys ha estat al sector públic.
 
Mayte Forján, qui va assumir el càrrec d’asset manager a la mateixa empresa l’any 2020, es centrarà en exclusiva en desenvolupar les seves funcions d’asset management a la cartera de centres comercials propietat de Silicius.
 
Noves obertures i més implicació en l'entorn social
 
La Fira Centre Comercial veurà ampliat el nombre de comerços aquest any 2022 amb diverses obertures per part d'empreses de sectors diversos. La primera a obrir, d'aquí a pocs mesos serà Sushisom. Es tracta d'un nou concepte de restaurants japonesos que ofereixen un gran assortiment de plats asiàtics.
 
En la seva aposta de donar suport al teixit associatiu de la ciutat, La Fira Centre Comercial cedirà dos aparadors ubicats a la planta Carrer que posa a disposició de les entitats de l'entorn educatiu i cultural. La primera a ocupar aquest espai és Olivia Garzón Escola de Moda que, a través dels dos aparadors, exposa les creacions d'algunes de les seves alumnes.
 
Properament, serà l'Escola d'Art i Disseny de Reus, qui acostarà les creacions de part del seu alumnat en aquest nou espai de La Fira Centre Comercial.
 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges