Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Pellicer «se submergeix» al Mas Abelló, Sant Josep Obrer, al Mas Pellicer i al Mas Carpa

18 de Febrer de 2022, per
  • Una altra imatge de la visita de Pellicer al barri Monestirs

    Reus.cat

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, començarà aquest diumenge, 20 de febrer, la cinquena immersió al barris de la ciutat en el marc del programa Convivències amb l’alcalde.

El programa de proximitat de l’alcalde recorrerà en aquesta ocasió els barris Mas Abelló, Sant Josep Obrer, el Mas Pellicer i el Mas Carpa. Acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; del regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i de regidors i regidores implicats en els àmbits que s’abordaran a les visites, l’alcalde "copsarà en persona les necessitats i les inquietuds de la ciutadania amb recorreguts a peu de carrer; tindrà converses i trobades amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; i farà visites als comerços i equipaments públics i assistència als actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc", segons fonts municipals.

El dimecres 23 a la tarda, de 5 a 7 de la tarda, tindran lloc les Converses amb l’alcalde al centre cívic Mas Abelló, on l’alcalde atendrà sense cita prèvia els veïns i veïnes de la zona que s’hi apropin per recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania.
 

Pellicer atendrà veïns el 23 de febrer al CC Mas Abelló Foto: Reus.cat

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pepito de l'arena  18 de Febrer de 2022

Aprofieteu, nois.

Això passa només que cada quatre anys.

Reportatges