Dimecres, 17 de Juliol de 2024

El CMQ convoca la plaça de gerent

22 de Febrer de 2022, per
  • Infocamp/ GDDCT

El CMQ Reus cerca gerent. La convocatòria es va obrir la setmana passada, i es pot consultar aquí. Ara per ara, el càrrec a l'empresa municipal l'ostenta Gemma Espigares, contractada mesos enrere per via d'urgència, en una mesura que va ser criticada per l'oposició al plenari. Aquesta va accedir al lloc de treball el juny de 2021. A finals de desembre es va prorrogar el seu contracte a través del consell d'administració de la companyia, per un període de sis mesos. 

El contracte del gerent del CMQ Reus contempla un salari anual de 80.000 euros fixos, a banda de 5.000 euros més l'any, en variables a partir d'objectius. En el seu moment, al ple de juny de 2021, el regidor de Salut del consistori, Òscar Subirats, va argumentar la contractació urgent d'Espigares per la "redistribució" dels recursos humans de Ginsa, que al seu parer va fer "necessària" la incorporació de la gerent.

Aquesta ha estat encarregada de dissenyar una "planificació estratègica" al CMQ per "optimitzar recursos, i fomentar la salut pública", entre altres objectius. 

Espigares va ser diputada d'ERC al Parlament de Catalunya entre el 2018 i el 2020. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges