Diumenge, 28 de Juliol de 2024

Sabor de Gràcia proposa un recorregut històric per la rumba

19 d'Abril de 2022, per Reusdigital.cat
  • Una imatge de Sabor de Gràcia

    Cedida

El divendres 22 d’abril a les 8 del vespre, l’auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà els Sabor de Gràcia i el seu show barreja de música, història i audiovisuals. Amb més de 25 anys de trajectòria artística i experiència en els escenaris són els hereus de la rumba catalana de Peret.

En la seva carrera musical han realitzat gires de concerts per Amèrica i Europa, col·laborant amb artistes de primer nivell com Gipsy Kings, Estrella Morente, Gilberto Santa Rosa. Sabor de Gràcia ha creat un espectacle que recorre la història de la rumba fent una ruta guiada amb anècdotes i cançons explicades a partir del seu epicentre, el barri de Gràcia de Barcelona.

Amb aquest concert, l’auditori tancarà la programació d’abril i per endavant encara un mes de maig que en la seva segona quinzena portarà a l’escenari quatre actuacions que inclouen el Cor Sant Esteve, el dia 15, o la Vetllada Belcantista amb la soprano Marta Mathéu i el pianista Josep Buforn, el divendres dia 20.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges