Dilluns, 15 de Juliol de 2024

Els alumnes de Batxibac s'examinen al Gabriel Ferrater

10 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Una imatge de les proves

    Cedida

Des d'aquest passat dilluns i al llarg d'aquest dimarts, al l'institut Gabriel Ferrater de Reus s'estan fent les proves finals del Batxibac, uns estudis que donen una doble titulació de Batxillerat.

Des del centre s'ha exposat que es tracta d'una cita important al calendari dels alumnes de Batxibac, ja que comencen les proves externes. Durant dos anys, els estudiants s'han preparat per fer el millor possible uns exàmens que determinaran, en part, el seu futur.

Hi estan convocats a l'institut Gabriel Ferrater no només els alumnes de Reus, sinó també tots els alumnes de Batxibac de la demarcació (l'Ametlla, Cambrils, Tarragona, Tortosa i Valls).

El passat dilluns al matí han tingut lloc les proves de comentari de text i de literatura. Durant dues hores, els alumnes han hagut de respondre a preguntes sobre textos de Sartre, Modiano, Hugo o George Sand. Després, durant dues hores més, han fet assajos argumentatius sobre dos llibres (Balzac et la Petite tailleuse chinoise, de Dai Sijie; i Chagrin d'école, de Daniel Pennac).

Aquest matí de dimarts s'enfrontaran a la prova d'història. També faran les proves orals: 20 minuts que comprenen un discurs de l'alumne i preguntes del tribunal sobre un tema triat a l'atzar.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges