Dijous, 15 d'Agost de 2024

Salou acull la primera Copa del món femenina de futbol per a persones amb paràlisi cerebral

11 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Un instant del partit inaugural

    Cedida

La World Cup Female de futbol per a persones amb paràlisi celebral, organitzada per la federació internacional (IFCPF) s’ha iniciat aquest matí de dimecres a Salou, amb la inauguració oficial i desfilada dels països participants: l'estat, Austràlia, Holanda, el Japó i els Estats Units, que ha tingut lloc al camp 8 del Complex Esportiu Futbol Salou.

Es tracta de la primera Copa del món femenina organitzada a la història del futbol femení per a persones amb lesió cerebral, promoguda i impulsada per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

Els partits tindran lloc fins al 17 de maig. A l’acte d’obertura hi ha assistit l’alcalde de Salou, Pere Granados; Tom Langen, representant de la competició femenina de la International Federation of Cerebral Palsy Football (IFCPF); Julián Rebollo, president de la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido (FEDPC); Carles Muñoz, president de la FECPC; i la representant territorial de l’Esport a Tarragona de la Secretaria General de l’Esport (SGE), Carmina Blay.

El partit inaugural entre el combinat estatal i el Japó s'ha acabat amb un resultat de 0-6 per a les nipones. La competició es pot seguir per streaming a www.esportplus.tv

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges