Dimarts, 13 d'Agost de 2024

La Mostra de Maig de Cerversa Artesana de Castellvell creix

15 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge de la 2a Mostra de Cervesa Artesana de Castellvell del Camp

    Reusdigital.cat

Aquest passat dissabte, Castellvell del Camp va aplegar la 2a Mostra de Maig de Cervesa Artesana (MOMA), amb la participació de 13 cerveseres de Catalunya, de diversos punts de l’estat i una de l’Argentina. En l’edició passada van participar-hi 9 productores. Els presents van poder tastar unes 60 referències de cerveses. A més dels veïns i veïnes del municipi, la MOMA va atreure nombroses famílies i grups de persones de poblacions properes.

Coincidint amb la celebració de la MOMA, enguany es va presentar L’Ermita, la primera cervesa artesana de Castellvell del Camp. Els beneficis en la venda aniran destinats als bancs d’aliments de Castellvell i Open Europe. La nova cervesa ha estat elaborada per l’Espiga i l’ampolla, dissenyada per Juan Francisco Martín, s’ha inspirat en l’Ermita de Santa Anna.

La mostra també va comptar amb activitats paral·leles com ara, campionats de cornhole, de galets, o els concerts dels grups Terra Ferma i Julivert. L’activitat va ser organitzada per l’Associació de Cervesers del Baix Camp (AC/BC), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellvell del Camp.
 

Imatge de la 2a Mostra de Cervesa Artesana de Castellvell del Camp Foto: Reusdigital.cat

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges