Dilluns, 29 de Juliol de 2024

Detingut el presumpte autor de la crema de contenidors a Reus

20 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Els Bombers remullen un contenidor cremat a l'avinguda Jaume I

    David Fernández

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar tres cops, aquest divendres a Reus, per la crema, presumptament intencionada, de contenidors en tres punts de la ciutat.  
 
El primer avís s’ha rebut a les 7 del matí, per l’incendi d’un contenidor al carrer de Ramon J. Sender. Gairebé dues hores més tard, els bombers han rebut l’avís de la crema de dos contenidors a l’avinguda de Jaume I.
 
I a tres quarts de 10 del matí, els bombers han hagut de desplaçar-se al carrer del Canal, on ha cremat també un contenidor, incendi del qual ha afectat el cablejat d’una façana.  

Val a dir, però, que fonts municipals han informat de dues localitzacions més on s'han cremat contenidors: el carrer de Prous i Vila i la plaça de Prim. A més, durant la passada nit de dijous també s'ha produït l'incendi d'una taula i d'un parasol a l'avinguda del Carrilet.  

Detenció del presumpte autor



Cap a la 1 del migdia, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han informat de la detenció del presumpte autor de la crema. Els agents han fet un desplegament pels entorns dels barris on s'han produït els incendis i estan inspeccionant les imatges registrades per les càmeres de videovigilància per localitzar i indentificar l'autor dels fets.

El presumpte autor dels fets és un home de 43 anys sense domicili conegut, ha estat identificat com a sospitós a l'avinguda de Jaume I, molt a prop del lloc on estava actuant una patrulla de la Guàrdia Urbana i dels Bombers en l'extinció d'uns contenidors. Se li han localitzat tres encenedors i papers de diari.
 

Els Bombers, a l'avinguda de Jaume I Foto: Reus.cat





 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges