Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

Noves rutes «Camina per la Boca de la Mina»

02 de Juny de 2022, per
  • Reus.cat

El passat 29 de maig es va iniciar la nova programació de les Rutes raludables Camina per la Boca de la Mina. Es tracta de rutes guiades de baixa dificultat, sempre amb sortida i arribada al passeig, que es realitzen amb l'acompanyament del tècnic auxiliar de la Boca de la Mina. La inscripció és gratuïta i s'ha de fer a través del portal inscripcions.reus.cat

Cada ruta és independent de la següent i hi ha un aforament màxim de 25 persones.

Les properes dates



La ruta 2, el dia 5 de juny, consistirà en una ruta circular de 5,5 quilòmetres, de dificultat baixa, amb una durada de 90 minuts i amb un tipus de recorregut mixte (asfalt i ciment i terra). Amb inici des de la la plaça de M. Angels Ollé i pel camí de la pedrera del Còbic, desviant-se pel camí de Riudoms a Castellvell i unint-se, a la part final de la ruta 14.

La ruta 3, el 26 de juny, serà circular i de 7 quilòmetres, de dificultat baixa, amb una durada de 90 minuts i amb un tipus de recorregut mixte (asfalt i ciment i terra). L'inici també serà a la plaça de M. Àngels Ollé, seguint pel camí de la Bassa Nova, per pel camí de la Pedrera del Còbic fins a arribar als Cinc Camins per poder donar la volta al recinte del Pere Mata i poder arribar al punt de partida Ruta 4.

Aquesta ruta 4 es farà el 10 de juliol, serà circular i de 7 quilòmetres i, com les anteriors, de dificultat baixa. En aquest cas, la pujada és pels Cinc Camins continuant fins al camí de Monterols. La baixada és pel Barranc de l'Espinòs i per tornar a agafar desprñes el camí de la Pedrera del Còbic fins al punt de partida.

La ruta 5, el 31 de juliol, proposarà la realització de la ruta 14 (circular, de 6,8 quilòmetres i de dificultat baixa, amb una durada 90 minuts) per sortir de la plaça dedicada a Ollé, pujar fins els Cinc Camins i fer la volta al recinte del Pere Mata fins tornar al punt de sortida. 
 

cartell de les rutes Foto: Reus.cat

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges