Diumenge, 14 de Juliol de 2024

Les víctimes de l'accident del Priorat van estar 24 hores a dins del cotxe abans que els trobessin

02 de Juny de 2022, per
  • La zona del sinistre al Priorat

    ACN

Les dues víctimes mortals i la noia ferida molt greu en l'accident de l'N-420 a Pradell de la Teixeta (Priorat) van estar 24 hores a dins del cotxe abans que els serveis d'emergència els trobessin. Segons ha avançat el departament de notícies de TV3, els tres joves es van accidentar entre les cinc i les sis de la matinada de diumenge, un dia abans que es notifiquessin els fets.

Els serveis d'emergències els van localitzar 24 hores després, gràcies a l'alerta donada pel servei de manteniment de carreteres. Els joves tornaven d'una festa i anaven direcció Tarragona quan es van precipitar al barranc. La investigació policial continua oberta i tot apunta que l'accident s'hauria produït per la somnolència del conductor. Dilluns, els efectius d'emergències van treballar durant tot el matí per trobar un quart ocupant, però finalment, es va descartar que hi fos.

Els bombers van haver d'excarcerar-los a tots tres per poder-los alliberat de l'interior del vehicle. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, en un principi s'estava buscant també una quarta persona que viatjaria al cotxe, però finalment la recerca es va suspendre perquè la càmera tèrmica del dron que sobrevolava la zona només va veure restes del cotxe sinistrat i altres materials.

[plantillavirals]

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges