Diumenge, 11 d'Agost de 2024

Aina Vidal, d'En Comú Podem, a Reus per parlar de la reforma laboral

14 de Juny de 2022, per Reusdigital.cat
  • La diputada Aina Vidal (En Comú Podem), al Congrés.

    Europa Press

La diputada i portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, visitarà Reus aquest dimecres 15 de juny per participar en un acte sobre els "avenços conquerits" amb la nova reforma laboral.

La xerrada es farà al Casal de les dones, a partir de les 7 de la tarda i, en el decurs d'aquesta els assistents podran compartir opinions sobre un assumpte que "té una gran importància, ja que el mercat laboral està dominat des de fa dècades per la temporalitat, la precarietat i els baixos salaris", segons s'ha assenyalat des de la formació convocant.

Per aquesta raó, "entenem que cal treballar sense descans per corregir els mals endèmics per tal de millorar la vida dels treballadors. Aquest canvi legal aconseguit a partir de la Reforma Laboral esdevé un primer gran avenç, ja que canvia radicalment el paradigma de contractació laboral: ara la norma estableix que el contracte preferent és l'indefinit", s'ha subratllat per per d'En Comú Podem.

En aquest acte també intervindrà Dori Balmaseda, secretària general de la Federació de Sanitat de Tarragona (CCOO) i Simó González, secretari del comitè d'empresa de Reus Transport (UGT). L'acte és obert a tots els públics i no cal inscripció prèvia.
 

La trobada, oberta al públic, és el Casal de les dones Foto: Cedida

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges