Dissabte, 10 d'Agost de 2024

La DO Montsant celebra les seves dues dècades amb una festa a Barcelona

19 de Juny de 2022, per
  • pixabay

La Denominació d’Origen (DO) Montsant continua amb els actes de celebració del seu 20è aniversari. Després d’haver celebrat tastos per a professionals i sessions formatives a escoles d’hostaleria i sommelieria, ara és el torn de celebrar aquest aniversari amb els lleials als vins Montsant.

Així, la DO Montsant organitzarà una festa el pròxim divendres 1 de juliol al Palau Robert de Barcelona per tal de poder brindar amb tots aquells que han fet gran, any rere any, la DO Montsant.

Serà un acte des de les 7 de la tarda fins a les 11 de la nit on els vins Montsant estaran acompanyats de gastronomia, música i activitats culturals per tal de fer d’aquesta una festa d’aniversari a l’alçada de la fita.

El 5 de novembre de 2001 es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el reglament de la creació de la Denominació d’Origen Montsant amb 28 cellers adscrits, la meitat dels que la conformen avui en dia (60). En aquests 20 anys, la DO Montsant ha vist créixer el seu patrimoni vitivinícola. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges