Dilluns, 29 de Juliol de 2024

Prova pilot de recollida porta a porta de residus orgànics a Cambrils

27 de Juny de 2022, per Marc Busquets Obré
  • Cambrils diversifica el turisme potenciant la gastronomia i el benestar

    Estel Romeu

L'Ajuntament de Cambrils, a través de l'empresa de serveis comarcals mediambientals Secomsa, començarà una prova pilot de recollida porta a porta de la matèria orgànica comercial a partir de l'1 de juliol als comerços alimentaris i a la restauració del barri del Port de Cambrils. Actualment, la recollida porta a porta ja s'està realitzant amb la fracció de paper i cartró. La prova pilot consistirà en recollir la matèria orgànica cada dia dels establiments alimentaris, que a les 12 de la nit hauran de treure el contenidor, facilitat per l'Ajuntament, amb la fracció orgànica corresponent.

La finalitat d'aquesta iniciativa "és la millora de la quantitat i qualitat de la fracció orgànica recollida a municipi", segons fonts municipals. El regidor de Serveis Generals i Medi Ambient, Josep Maria Vallès, ja ha enviat una carta a les associacions de comerciants "amb tota la informació sobre el funcionament del servei".

A banda, aquesta setmana i la primera de juliol, un educador ambiental de l'empresa Secomsa visitarà cada establiment implicat "per tal de fer una enquesta, conèixer la seva logística, facilitar un cubell per dipositar la matèria orgànica i explicar com utilitzar correctament el nou servei de recollida".

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges