Dilluns, 15 de Juliol de 2024

L’Aldea inaugura la Via Verda del Delta de l’Ebre

11 de Juliol de 2022, per
  • Inauguració de la Via Verda a l'Aldea

    Ajuntament de l'Aldea

Este matí de dilluns s’ha inaugurat oficialment el primer tram de la Via Verda del Delta, a la comarca del Baix Ebre que pertany íntegrament al municipi de l’Aldea amb una longitud de 1.800 metres  i que va per l’antic traçat del ferrocarril entre València i Barcelona, que està en desús des de 1997.

La nova Via Verda del Delta de l’Ebre s’ha inaugurat amb presència dels tres alcaldes: l’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo; l’alcalde de Camarles, Ramon Brull; i l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, implicats amb el projecte d’aquesta via que unirà les poblacions de l’Aldea, els Lligallos, Camarles i l’Ampolla amb una longitud total de 11.400 metres.

Esta via, es denominarà Via Verda del Delta de L’Ebre baix els consens dels tres ajuntaments, els quals han pensat que aquesta era una denominació molt original ja que passa íntegrament pel terme municipal dels tres municipis deltaics. Recordem que l’altra via verda que circularà pel Delta de L’Ebre, està denominada del Carrilet.

Al primer tram de la Via al municipi de l’Aldea s’han realitzat treballs de pavimentació i desbrossament, s’ha dotat la via de senyalització, de mobiliari urbà i altres elements de seguretat, amb un cost de 38.618 euros dels quals 15.400 euros han estan subvencionats.



 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges