Divendres, 18 d'Octubre de 2024

Pellicer treu ferro al fet que Amazon finalment no s'instal·li a Reus

13 de Juliol de 2022, per Estel Romeu
  • L'alcalde, Carles Pellicer, amb la vicealcadessa, Noemí Llauradó, i la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Pallarès.

    Estel Romeu

Després de les informacions publicades per diversos mitjans, que apunten que Amazon finalment no tirarà endavant els projectes planificats en diverses ciutats, entre les quals Reus, l'equip de govern de la capital del Baix Camp s'ha pronunciat. L'alcalde, Carles Pellicer; juntament amb la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; i la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Pallarès, han fet aquest dimecres al migdia una compareixença de valoració. 

Un centre de 80.000 metres quadrats



Pellicer ha apel·lat a la "posició estratègica" de Reus per a la instal·lació d'empreses i de creació d'oportunitats, a més d'assegurar que "seguim treballant en l'impuls de l'activitat econòmica i la captació d'empreses".

Des del govern han assegurat que mantenen contactes amb la Generalitat, Acció del Departament d'Empresa i la Junta de Compensació dels propietaris dels terrenys per "seguir treballant" i fent els "tràmits de la nostra competència per al desenvolupament urbanístic del sector i acollir activitats empresarials".

No obstant això, per ara no hi ha cap empresa que s'hagi manifestat per omplir el buit deixat per Amazon, que ha frenat el seu projecte d'expansió i d'instal·lació de centres logísitcs a Reus, Celrà, Vitòria i Sevilla.

El centre que es preveia a Reus havia d'ocupar 80.000 metres quadrats i s'ha paral·litzat després de tenir els terrenys i els promotors seleccionats. Davant aquesta situació, Pellicer ha assegurat que "en la situació d'aquesta empresa no hi entrarem, són decisions d'empreses que no ens pertoquen i en tot cas la possibilitat que vinguin empreses a la ciutat segueix oberta".

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges