Divendres, 06 de Setembre de 2024

La botiga del Gaudí Centre de Reus incorpora nous productes de marxandatge

15 de Juliol de 2022, per Reusdigital.cat
  • Nou marxandatge a la venda al Gaudí Centre de Reus

    Reus.cat

El Gaudí Centre tindrà nou marxandatge aquesta temporada d’estiu. Concretament, l’Agència Reus Promoció ha presentat una sèrie de productes que estan relacionats amb espais emblemàtics de la ciutat, i amb una paleta de colors amb motius estiuencs.

Els nous articles van des de tasses fins a samarretes, passant per les populars totebags i foulards. A més, s’ha renovat el disseny del marxandatge de papereria, clauers, imants i ventalls disponibles.

En total, la botiga del Gaudí Centre compta amb una cinquantena de productes que estan relacionats amb el modernisme de la ciutat i, en especial, amb la marca Gaudí.

Segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, “la nova línia forma part d’una sèrie que es renovarà amb el canvi de temporada, també perquè la col·lecció es pugui modificar quant a colors i peces”. Les empreses proveïdores són catalanes, i estan especialitzades en productes de museu i per a equipaments culturals, per la qual cosa tots els articles són fets a Catalunya.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics