Dimarts, 13 d'Agost de 2024

El servei municipal Via P ja disposa de més de 20.000 vehicles activats

09 d'Agost de 2022, per Joel Medina
  • Reus.cat

Via P es va instal·lar a la ciutat de Reus el passat mes de desembre. Després de quatre mesos, a l’abril es va arribar a les 10.000 matrícules i 8.000 usuaris. Segons fonts de Reus Mobilitat i Serveis, empresa desenvolupadora, a hores d’ara el servei compta amb més de 20.000 vehicles i 17.000 clients, ja que un client pot registrar més d’un vehicle.

En paraules de la regidora d’Urbanisme i Mobilitat i presidenta de Reus Mobilitat i Serveis, Marina Berasategui, “l'increment progressiu d'usuaris del sistema Via P posa de manifest que l'aplicació del concepte Smart City permet oferir una millora del servei per a la ciutadania”.

L'aplicació Aparcar



Via P va néixer a partir de l’aplicació Aparcar, actualment disponible a Reus, Cambrils, Tarragona, Valls i Salou, que compta amb prop de 60.000 usuaris. El sistema és un programari per a dispositius electrònics que permet accedir als 10 aparcaments municipals sense haver d’agafar tiquet ni passar pel caixer per dur a terme el pagament.

Per utilitzar el servei, cal registrar-se a l’aplicació Aparcar i habilitar l’accés als aparcaments. Els nous usuaris cal que descarreguin l'aplicació, es donin d'alta i introdueixin les seves dades, la matrícula del vehicle i la informació bancària.

Els aparcaments municipals inclosos en Via P són els del Baluard, Carrilet, Hospital, La Fira, Llibertat, Oques, Passeig Prim, Pastoreta, Sant Ferran i Tecnoparc.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges