Diumenge, 21 de Juliol de 2024

Adjudicades per 450.000 euros les obres de renovació de la xarxa de sanejament d’aigües del passeig de Prim

23 d'Agost de 2022, per
  • Plànol de l'actuació que es farà al passeig de Prim

    Cedit

L’empresa Agrovial SA executarà la que serà l’actuació més important que Aigües de Reus té prevista per aquest 2022, tal com indiquen des de la companyia municipal. Els treballs tindran un cost de 447.709 euros i es preveu que estiguin finalitzades en un període de tres mesos.

L'obra consistirà a la substitució de l’actual xarxa de sanejament que dona servei als nombres parells del passeig Prim, i que està situada en la seva coca central. Es tracta d’una antiga canalització, en forma de mina d’obra, “que està molt degradada”, indiquen des de l’ajuntament.

La intervenció preveu la instal·lació de noves canonades de PVC de diversos diàmetres entre la plaça de la Pastoreta i el camí de Riudoms, amb una profunditat variable que oscil·larà entre els 2,5 i els 5 metres.

També es pavimentarà el carril de circulació


La inversió es durà a terme de manera coordinada amb el consistori, i inclourà la pavimentació del carril de circulació en la zona afectada per les obres, que ja estava programada en el pla de reposicions d’asfalt que l’Ajuntament de Reus executa de manera periòdica.

Aigües de Reus comunicarà l’inici de les obres als afectats quan es defineixi el calendari definitiu. En paral·lel, en paraules de l’empresa municipal, el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana treballa en pla de mobilitat per “minimitzar les afectacions” que l'obra comportarà en el trànsit.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges