Dimecres, 04 de Setembre de 2024

Desarticulen a la Selva del Camp una estació irregular de recàrrega de bombones d'aire comprimit per submarinisme

05 de Setembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Un equip de submarinisme

    Freepik

La Guàrdia Civil i els departaments de Treball i d'Acció Climàtica han desarticulat a la Selva del Camp (Baix Camp) una estació irregular de recàrrega de bombones d'aire comprimit per fer submarinisme.

Agents del Seprona del cos armat van tenir coneixement que un club de submarinisme de la demarcació podria estar cometent irregularitats relacionades amb els requisits necessaris per dur a terme l'activitat, en concret pel que fa al procés de recàrrega de les bombones. Un cop van poder comprovar que l'activitat es feia en una finca de la Selva del Camp, es van coordinar amb tècnics de la Generalitat per fer-hi una inspecció administrativa.

Allà hi van trobar "irregularitats greus", amb un centre de recàrrega clandestí format per dos compressors d'aire comprimit i més de 50 ampolles de submarinisme de diferents capacitats i gasos. Tampoc hi havia cap documentació sobre inscripcions, manteniment i registre de les inspeccions obligatòries, i les instal·lacions no tenien elements de seguretat necessaris per a la recàrrega de gasos.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics