Dijous, 18 de Juliol de 2024

Illa coneix l’emplaçament del grup sud-coreà Iljin a Mont-roig

12 de Setembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Morancho i Illa, entre altres, al futur emplaçament d'Iljin a Mont-roig del Camp

    Cedida

El cap de l’oposició al Parlament i primer secretari del PSC, Salvador Illa, va ser rebut aquest dissabte a la tarda per l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i diversos regidors i regidores de la Corporació en una visita oficial al municipi.

En aquesta visita, el líder dels socialistes catalans va voler conèixer l’emplaçament de la futura inversió del grup sud-coreà Iljin a la zona dels Comellarets. Illa va mostrar el seu suport a "aquesta gran inversió que ha de suposar una gran revitalització de l’economia al sud de Catalunya en els propers anys amb la creació de centenars de llocs de treball", segons va exposar.

Illa va voler deixar constància per escrit en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp “l’esforç i la feina continuada de l’ajuntament per millorar l’entorn i la qualitat de vida al municipi”. El líder del PSC també va afirmar que “Catalunya necessita reforçar la base industrial” i va posar com a exemple la col·laboració entre l’ajuntament, la Generalitat i el govern central "per tirar endavant el projecte". 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges