Dijous, 08 d'Agost de 2024

Miami Platja tanca la temporada amb l'End Summer Festival

20 de Setembre de 2022, per
  • La DJ Núria Scarp, un dels reclams de l'End Summer Festival de Miami Platja

    YouTube

Miami Platja acollirà la primera edició de l’End Summer Festival, una proposta lúdica i festiva pensada per a tots els públics que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 de setembre. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de Mont-roig Miami Turisme, ha organitzat aquest festival que "neix amb la voluntat d’incentivar el turisme i convertir-se en la gran festa de final d’estiu a la Costa Daurada, un cop l’activitat turística ha tornat a la normalitat després de dues temporades de restriccions", segons s'ha apuntat a la presentació de l'esdeveniment.

"La millor temporada turística que recordem"



La regidora de Turisme, Yolanda Pérez, ha explicat que “a l’espera de dades oficials, ens atrevim a dir que és la millor temporada turística que recordem, per això creiem que s’ha de celebrar”. En la mateixa línia, l’alcalde, Fran Morancho, ha dit que “ens agradaria que sigui la primera de moltes altres edicions per tal de reconèixer l’esforç que ha fet el sector del turisme durant l’estiu i poder allargar encara més la temporada”.

Descarregueu-vos el Programa de l'End Summer Festival

Amb aquest objectiu, doncs, s’ha programat un cartell musical acompanyat d’una oferta de restauració local i Food Trucks. A més hi haurà un mercadet de comerç local amb una desena de parades que oferiran fora stoks. També es vol que sigui un festival per a tota la família, per aquest motiu divendres tarda i dissabte al migdia i a la tarda, fins a les 22 h, hi haurà una zona amb inflables perquè els petits també puguin gaudir de la iniciativa. L’End Summer Festival se celebrarà entre la platja Cristall, la Punta del Riu i el Bosquet de Llastres de Miami Platja, un espai davant del mar i amb zones verdes, i a prop del passeig marítim.

El cartell musical



Les propostes musicals tindran lloc a l’escenari principal, tot i que també n’hi haurà d’itinerants i a la zona gastronòmica. Entre els plats forts destaca la nit de dones (el divendres) amb la cantant internacional Rebeka Brown i la DJ Núria Scarp, o el concert acústic de David Ros (dissabte).
 

La regidora de Turisme Yolanda Pérez, i l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho Foto: Cedida


Altres de les actuacions seran la Bandarra Street Orchestra, els grups de versions VHS, Tapeo Sound System i Cocktail Tributos, el vermut rumbero amb Alma de Boquerón i les sessions dels DJ Sendo, Torres i Nàtura. També els més petits podran ballar diumenge a la tarda amb una minidisco amb animació.

L’horari d’obertura de la zona gastronòmica i del mercadet serà el divendres entre dos quarts de 7 de la tarda i la mitjanit. Dissabte i diumenge al migdia estarà operatiu entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda; i després, de 6 de la tarda a 11 de la nit. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges