Dimarts, 27 d'Agost de 2024

Festes Majors de Reus: tradició i renovació

30 de Setembre de 2022, per Josep Lluís Rius
Des de fa uns anys, les Festes Majors d'aquesta ciutat s'han convertit en una còpia d'actes respecte altres d'anteriors, amb només algun canvi quant als grups musicals, i no sempre.

Això significa que els actes no siguin precisament un reclam per als forasters que ens vénen a veure perquè vistos un cop i un any, vistos tots. Tot i que aquí som masoquistes i ens conformem amb aquesta identitat rutinària, les Festes Majors necessiten un desplegament d'actes nous i més grans, per donar progrés a una excel·lència estancadíssima des de fa anys.

Ara mateix, en un símil futbolístic, som de l'Europa league i no pas de la Champions de Mataró, Vilafranca del Penedès o Tarragona. Tot mantenint aquells actes que la tradició ha refermat com a essència de les nostres festes, cal també trobar-ne de nous que en reforcin l'interès.

Josep Lluís Rius és veí de Reus. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric22   03 d'Octubre de 2022

Tenen molt poca iniciativa

Son un desastre programant les festes, mani qui mani segur que sempre es el mateix tècnic qui mànega les garrofes, un desastre, si no fós per las entitats no se que pasaría amb la festa