Divendres, 18 d'Octubre de 2024

S'estudia canviar el format en la gestió d'entrades de les visites de nit al cementiri

19 d'Octubre de 2022, per Marc Busquets Obré
  • Els secrets del cementiri de Reus, al descobert per Tots Sants

    Marc Busquets

Enguany no hi haurà noves visites guiades de nit al cementiri de Reus per Tots Sants. Fonts municipals consultades aquest dimecres per Reusdigital.cat han assenyalat que des del Serveis Funeraris Reus i Baix Camp es valora "molt positivament l'èxit i l'alta demanda" d'entrades que s'ha registrat aquest passat dimarts, el que ha fet que en uns minuts s'hagin exhaurit els 450 passis disponibles per a la ciutadania. 


Qüestions "logístiques i organitzatives", però, fan "gairebé impossible" poder ampliar el nombre de dies i d'horaris de les visites nocturnes a l'equipament els propers dies. Això sí, des del consistori s'ha avançat a aquest mitjà que s'està valorant, de cara a l'any vinent, un canvi de format en la gestió de les entrades que "eviti el malestar que ha pogut provocar el format actual". Igualment s'ha subratllat que "en cap cas" es contempla incorporar el pagament a les visites.

Les visites previstes per Tots Sants tindran lloc la setmana vinent (els dies 25, 26 i 27 d'octubre, a un quart de 9 del vespre, a les 9 i a tres quarts de 10). Guiades amb actors i actrius de La Gata Borda, proposen un itinerari que repassa algunes de les sepultures i capelles del Cementiri General de Reus que són rellevants per la seva riquesa artística.  






 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges