Dimarts, 27 d'Agost de 2024

Cinc plans culturals per a aquest cap de setmana

25 de Novembre de 2022, per Reusdigital.cat
  • Mercat de Música Viva 2020, Maria Jaume

    Josep M Montaner

Com cada divendres, des de Reusdigital.cat us proposem cinc plans per gaudir de la cultura i de l'oci al territori. Activitats per a tots els gustos i de proximitat perquè aprofiteu el vostre temps lliure amb música, cinema i cultura. 

Maria Jaume al festival Accents


Diumenge a la tarda i de la mà del Festival Accents, la cantautora Maria Jaume actuarà al Teatre Bartrina. A les 7 de la tarda, l'artista mallorquina presentarà el seu darrer àlbum Voltes i voltes publicat enguany. Maria Jaume va ser guanyadora del concurs Sona9 el 2019 i és una de les cantants emergents en l'indie català i balear. 

Després de l'èxit de Fins a maig no revisc (2021), trepitjarà per primera vegada un escenari reusenc. Les entrades anticipades, amb un preu de 12 euros, es poden adquirir a través d'internet o a taquilla, amb un preu de 15 euros. 

El programa del Festival Accents, també contempla per aquest diumenge, a dos quarts de 7 de la tarda, el concert d'Alquimia Flamenco, al Teatre Centre Polivalent de Miami Platja. Un dia abans, el dissabte, al Teatre Bartrina, a les 8 de la tarda, tindrà lloc l'actuació del grup valencià La Habitación Roja.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nzeHGtp5PSY[/youtube]

Festival Internacional de Cinema de i al Priorat


Des del 23 de novembre i fins al diumenge 27, ha tornat al Priorat el Festival Internacional de Cinem del Vi. El Most d'enguany té la voluntat de reivindicar el paper de la dona al sector vitivinícola.

Durant el cap de setmana es durant a terme fins a vuit projeccions de peces relacionades amb el món del vi en diverses poblacions de la comarca.

Més informació:


L'Aglà Festival a Vandellòs


El pavelló poliesportiu de Vandellòs aplegarà aquest dissabte, a partir de les 11 de la nit, la desena edició de l'Aglà Festival. Organitzat per l'Associació de Joves de Vandellòs, portarà al municipi Xavi Sarrià, Auxili i Smoking Souls, a més dels DJ del territori Aleix Ballesté i DJ Ceba.

"Partides", Festival d'Art a Pagès, a Cambrils


Aquest cap de setmana, se celebra a Cambrils el primer festival d'art a pagès en un espai agrícola de 14 hectàrees característic de la zona. "Partides" vol fusionar l'art contemporani amb l'entorn rural per crear noves experiències visuals i sonors. 

Concert del Vespre del Pròleg amb Maria Hein i Anna Andreu


A partir de dos quarts de 9 del vespre, les cantautores Maria Hein i Anna Andreu actuaran a l'Ateneu Juvenil de Cambrils. En el marc del Vespre del Pròleg, el dissabte 26 de novembre les artistes indie presentaran els seus darrers àlbums La Mida, d'Anna Andreu amb Marina Arrufat; i Continent i contingut, de Maria Hein. Les entrades tenen un preu de 5 euros a través d'internet i de 8 euros a taquilla. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics