Dimarts, 09 de Juliol de 2024

El Mercat de Nadal de Reus s'obre dijous

30 de Novembre de 2022, per
  • Reus.cat

La plaça del Mercadal de Reus canviarà aquests dies la seva fesonomia per acollir el tradicional Mercat de Nadal, que obrirà portes el dijous dia 1 de desembre i romandrà obert fins al 22 de desembre. La inauguració oficial es farà aquest divendres, dia 2 de desembre, a la 1 del migdia.

Impressió 3D



L'horari previst per enguany del Mercat de Nadal serà de les 10 del matí fins a les 9 del vespre. En total hi ha 21 parades. Al Mercat de Nadal s'hi poden comprar els tradicionals arbres, tions, figures de pessebre i guarniments de Nadal, així com torrons i mel.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha transmès la seva "satisfacció" pel fet que en aquesta edició "el nombre d’estands és superior al d’anys anteriors i incorpora fins i tot un stand nou relacionat amb un sector emergent i trencador com és la impressió 3D, fins ara impensable en un espai nadalenc i que diversifica l’oferta obrint portes a noves iniciatives fins ara impensables". La parada esmentada permetrà fer in situ objectes i figuretes a voluntat del client.


Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics