Dimarts, 16 de Juliol de 2024

Victòria del Reus Deportiu Virginias per oblidar la desfeta al Palau Blaugrana

04 de Desembre de 2022, per
  • Imatge d'arxiu d'un partit del Reus Deportiu Virginias

    Reus Deportiu

El Reus Deportiu Virginias tenia, aquest dissabte, un nou examen al Palau d’Esports contra el Voltregà, després de la desfeta de fa una setmana a la pista del FC Barcelona. La nota final ha estat d’aprovat, gràcies a la victòria per 3 gols a 1. El Reus se situa tercer classificat a l’OK Lliga.

Un CP Voltregà, entrenat per l'ex roig-i-negre Lluís Teixidó i molt debilitat per les baixes, arribava al pavelló reusenc per posar a prova un Reus que, des d'un principi, ha anat a buscar la porteria rival amb xuts des de lluny, però sense arriscar massa la bola.

Aquest domini local ha fet que Teixidó demanés el primer temps mort quan encara no s'havien jugat 5 minuts de partit. Semblava que les instruccions de l'entrenador del Voltregà començaven a donar els seus fruits i els visitants s'apropaven a la porteria de Martí Zapater. Però, als 8 minuts, un nou xut des de lluny de Sergi Aragonès ha servit per inaugurar el marcador (1-0).

Aquest gol ha servit per donar tranquil·litat als reusencs que continuaven posant setge sobre la porteria d'un CP Voltregà que tenia moltes dificultats per treure la bola de la seva pròpia pista. Els xuts d'Aragonès, Gelmà, Compagno i Julià, anaven ben dirigits però no rebien el premi que buscaven.

Les oportunitats continuaven repetint-se a la porteria defensada per Javier Sánchez, que es convertia en protagonista i evitava el segon gol dels reusencs. Amb tot, s'arribaria al descans amb un curt 1 a 0. Una primera meitat de guant blanc, en què només s’han assenyalat 3 faltes d'equip (2 dels reusencs i 1 dels osonencs).

A la represa, el guió del partit ha canviat. Un Voltregà més incisiu i amb un joc d'equip més ràpid ha buscat la porteria defensada per Martí Zapater. Els pals també han estat protagonistes, primer amb un xut de Ferran Giménez i poc després d’Èric Vargas, topaven amb el ferro de la porteria. Fins que al minut 30, un altre xut creuat de Ferran Giménez ha donat la tranquil·litat que buscava el Reus Deportiu, amb el 2 a 0. Al minut 35, una agafada dins l'àrea ha estat interpretada pels àrbitres del partit com a penal. En el seu llançament, Sergi Aragonès ha fet pujar el 3 a 0 a l'electrònic reusenc.

La reacció del conjunt d'Osona ha vingut tot seguit quan, en una contra perfecta, Xavier Armengol ha fet el 3 a 1. Aquest gol ha accelerat el partit, fent que cap dels dos conjunts tingués el control del joc. L'entrenador  Jordi Garcia ha demanat un temps mort per asserenar els seus jugadors, que havien de defensar el marcador d'un partit que semblava sentenciat, però que es podia complicar. Per la seva part, el Voltregà continuava posant a prova Martí Zapater amb ràpides jugades ofensives.

Quan faltava 10 segons per al final, un penal d'Humbert Serra semblava que havia de millorar el resultat per al Reus, però el capità Joan Salvat no l’ha transformat i el marcador ja no s’ha mogut.

Aquest resultat atorga 3 punts a un Reus Deportiu Virginias que aprofita la victòria del Calafell a la pista del Liceo de la Corunya per 2 a 1, per situar-se al tercer lloc de la classificació. Un lloc que haurà de defensar el dimarts que ve, a les 9 del vespre en la seva visita a Alcoi, mentre que el dissabte vinent rebrà el Girona al Palau d'Esports reusenc.

Fitxa del partit:

Reus Deportiu Virginias: Martí Zapater, Sergi Aragonès, Marc Julià, “Checco” Compagno i David Gelmà.

CP Voltregà Stern Motor: Javier Sánchez, Èric Vargas, Jordi Burgaya, Gerard Teixidó i Pol Molas.

Àrbitres: Josep Antoni Ribó Navarro i Joan Nicolás Abellán.

Gols: (‘8) 1-0 Sergi Aragonès; (’30) 2-0 Ferran Giménez; (’35) 3-0 Sergi Aragonès (p.); (’36) 3-1 Xavier Armengol.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges