Dimarts, 16 de Juliol de 2024

La setmana a Reus, resumida en notícies

05 de Febrer de 2023, per Reusdigital.cat
  • Teresa Pallarès, una de les protagonistes de la setmana quant a l'actualitat de la política municipal

    Junts per Reus

Deixem enrere una altra setmana, a mig camí entre el gener i el febrer, i com cada vespre diumenge oferim als lectors de Reusdigital.cat el resum amb les notícies més destacades dels últims dies. 

Dilluns: noves condicions al conveni del Centre Catòlic



Dilluns, el govern va revelar que l'arquebisbat ha fet una "contraproposta" a la ja existent per establir un conveni relacionat amb el futur del Centre Catòlic. Mesos enrere s'havia acordat, recordeu-ho, que aquest passaria a integrar-se a la xarxa de teatres municipals, i que de les obres se'n farien càrrec el consistori i la Diputació de Tarragona. Ara, l'Església reclama una clàusula segons la qual podria impedir o vetar manifestacions culturals contràries a la moral catòlica. 


Dimarts: Pallarès omple el Bartrina per presentar-se com la líder de Junts



La jornada de dimarts ens va deixar un parell de fets destacats, quant a la política local. D'una banda, Teresa Pallarès va omplir el Bartrina en la seva presentació pública com a candidata de Junts per Reus. De l'altra, vam saber que la plataforma Reus en Moviment concorrerà a les municipals amb David Vidal al capdavant.



Dimecres: operatiu policial amb un detingut per tràfic de drogues



La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra van desenvolupar, dimecres, un operatiu conjunt a Reus. En concret, al Mas Pellicer, on van detenir un individu que tenia 230 plantes de marihuana en un immoble. 


Dijous: es presenta el Carnaval d'enguany



El Carnaval d'enguany, que tindrà lloc entre els dies 16 i 22 de febrer, recuperarà la normalitat prèvia a la covid-19. Entre altres novetats, cal destacar la celebració d'una festa al Mercadal. 


A banda, us vam explicar quines són les previsions de Ryanair, enguany, per a l'aeroport de Reus. La companyia augmentarà les freqüències vols, i estrenarà la ruta de Düsseldorf. 

Divendres: repassem el cas Cipriano Martos



Dijous i divendres us vam oferir un doble reportatge a càrrec de la periodista Isabel Martínez en què repassa l'estat dels treballs per recuperar i analitzar les restes de l'antifranquista Cipriano Martos, assassinat per la Guàrdia Civil. La querella presentada a l'Argentina, el trasllat de les restes al seu poble i el relat dels companys i familiars també són rellevants. 



Dissabte: "Converses reusenques"



Aquest passat dissabte hem encetat una nova sèrie d'articles amb motiu dels 10 anys de trajectòria del col·lectiu Reusenques de lletres. Diverses de les seves integrants signaran Converses reusenques, una sèrie d'entrevistes a dones de la nostra ciutat que han destacat en àmbits diversos. El primer lliurament, a càrrec d'Empar Pont, està dedicat a Maria Bartolí. 


I en clau política, la CUP ha presentat la seva candidata a l'alcaldia: Mònica Pàmies









 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges