Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Pallarès té «molts» projectes per fer, i són «ambiciosos, innovadors i valents»

28 de Febrer de 2023, per Reusdigital.cat
  • Pallarès, durant la conferència al Centre d'Amics de Reus

    Cedida

L’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha assenyalat aquesta tarda de dimarts que el seu lema de Reus, primer "també significa, que quan sigui alcaldessa", la seva dedicació serà "exclusiva" a l’ajuntament "i, per tant, a tots els reusencs": “Aquesta serà la meva única prioritat. Només faré d’alcaldessa perquè la ciutat necessita tota l’atenció i caldrà dedicar-s’hi 24 hores al dia, amb cos i ànima”, ha dit.

Ho ha manifestat en el transcurs de la conferència que ha pronunciat a la seu del Centre d’Amics de Reus, invitada per l’entitat, i que ha titulat L’olor del futur de la ciutat. Pallarès ha argumentat que té “molts projectes per fer, projectes molt ambiciosos, innovadors i valents per donar una nova embranzida a la ciutat”.

Per això, la cap de llista de Junts ha remarcat que es dedicarà "en exclusiva" a l’alcaldia i que renunciarà a assumir "qualsevol altre càrrec públic" durant el seu mandat. Durant la seva conferència, ha comentat els principals "eixos de futur" de la ciutat. En aquest sentit, ha destacat la capitalitat comercial de Reus i s’ha declarat convençuda que “som i continuarem sent-ho” adaptant-se als canvis tecnològics i digitals.

“Estic segura que Reus liderarà aquest canvi”, ha dit. Pallarès ha posat en relleu també el patrimoni modernista de la ciutat fruit de l’aposta per l’avantguarda de la burgesia reusenca noucentista, que ha vinculat a l’actual vocació d’aposta per la innovació i les noves tecnologies que es fa, per exemple, des de Redessa. També ha dedicat un capítol a subratllar el "dinamisme de la ciutat gràcies al seu ampli teixit social, amb entitats i associacions de tot tipus, que són també un dels seus principals valors".

Finalment, l’alcaldable de Junts per Reus ha reiterat la voluntat de liderar l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Pol Ferrater  01 de Març de 2023

i la llista?

Tinc ganes de conèixer la seva llista, per veure si son o no l'ombra dels heureus del Pedecat o Junts tenen perfil propi, a Reus per saber si hi ha independentisttes o tot queda difuminat, qui continua del mandat anterior, quins perfils tenen pensats per esports, salut o educació... moltes incògnites! Els està costant i per això triguen tant?

Reportatges