Dimarts, 17 de Setembre de 2024

Un motorista ha mort en un accident de trànsit a la C-12 a Roquetes

07 de Març de 2023, per
  • Punt quilomètric on s'ha produït l'accident mortal, a l'alçada de la fàbrica Padesa

    GoogleMaps

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-12 a l’altura del punt quilomètric 16 a Roquetes (Baix Ebre) en sentit nord, tot just al punt quilomètric de davant la fàbrica de Padesa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a un quart de 9 del matí. 

S'ha tallat la circulació de la via en ambdós sentits


A conseqüència de l’accident, que s'ha produït per causes desconegudes, el conductor i únic ocupant de la motococicleta implicada ha mort. Arran del sinistre, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’ha tallat la via en tots dos sentits de la marxa.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges