Divendres, 30 d'Agost de 2024

Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín ocuparan els números 6, 7 i 8 a la llista del PSC Reus

29 de Març de 2023, per Reusdigital.cat
  • Acte de presentació de Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín

    Cedida

La candidata del PSC a l’alcaldia de Reus, Sandra Guaita, segueix desgranant el que serà el seu equip de govern. Després d’anunciar que els cinc primers llocs de la seva candidatura estaran formats per Josep Baiges, Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López, aquest dimecres ha arribat el torn per als números 6, 7 i 8 que seran per a Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín, respectivament.
 
Marcos forma part de l’actual consistori com a regidor del PSC i és el cap de campanya de Sandra Guaita. “Dani Marcos fa quatre anys que treballa amb el partit com a regidor i la seva joventut així com el fet d’haver estat fa anys el president de l’associació de veïns del barri Fortuny fa que sigui una persona amb l’energia i el coneixement per transformar la ciutat des de diferents àmbits”, ha comentat Guaita.
 
Prenent el relleu, Marcos ha agraït la confiança de la candidata a l’alcaldia per seguir formant part del projecte i ha assenyalat que “durant aquests quatre anys he pogut donar veu als joves en àmbits molt importants com l’habitatge o la salut mental. A més, fa anys vaig ser president de l’associació de veïns del barri Fortuny fet que m’incentiva molt és a escoltar i estar al costat de les entitats veïnals i a treballar en el dia a dia de les persones, donant veu a les propostes de tots els barris”.
 
En el número 7 hi haurà Erika Molina actual presidenta del Club Esportiu Mas Iglesias. Molina s’ha mostrat “molt contenta” per incorporar-se a un projecte que “comparteix el mateix punt de vista que jo en matèria d’esport”. “Com a presidenta d’un club, sóc conscient de les necessitats que hi ha a la ciutat i volem treballar en aquest àmbit”, ha comentat Erika Molina
 
Finalment, Enrique Martín ocuparà el número 8 de la llista, “un número molt especial perquè si el tombes tens el símbol infinit, i això és el que representa per mi la candidatura de la Sandra, infinites possibilitats per Reus”, ha anunciat Martín, qui ha afegit que “he decidit fer el pas pel fet que crec tant en el projecte del PSC com en la persona que el lidera, Sandra Guaita”. 


 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric22   30 de Març de 2023

Tot és fulleraca

Que aprendices de políticos, això és fulleraca
Pau Tornés  29 de Març de 2023

M'ho sembla a mi...

... o el sr Baiges se sent com un pingüi en un garatge cada cop que el veiem envoltat d'aquests castellanoparlants unionistes? ja saps bé on t'has posat, xic?