Dijous, 15 d'Agost de 2024

Comença la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals per al curs 2023/ 2024

S'obrirà el termini el pròxim dilluns 8 de maig i estarà disponible fins al 19 de maig

02 de Maig de 2023, per E. R.
  • El període de preinscripció estarà obert fins al 19 de maig

    Cedida

El dilluns 8 de maig comença el període de preinscripció a les Escoles Bressol Municipals de Reus, amb un termini que s'allargarà fins al 19 de maig. Les sol·licituds es podran presentar a través del portal de tràmits de la web reus.cat, aquest enllaç o presencialment a  l'Oficina Municipal d'Escolarització o a l'escola escollida en primera opció amb cita prèvia. 

 

S'obrirà la preinscripció a nou centres de la ciutat

El període de matrícula estarà obert del 5 al 16 de juny i les places s'oferten a les escoles bressols municipals La Ginesta, Montsant, El Margalló, El Marfull, L'Olivera i El Lligabosc i per a les llars d'infants El Barrufet, A. Cuadrada i Verdaguer. 

Pel que fa a les preinscripcions rebudes, s'ordenaran segons la puntuació atorgada, que es basa en els mateixos barems que l'any passat. Els criteris per atorgar punts són si hi ha germans matriculats al mateix centre, si hi treballen els progenitors, si es viu a Reus, la situació laboral dels progenitors, si s'és família monoparental o nobrosa, ser beneficiari d'una renda mínima d'inserció laboral o patir una discapacitat superior al 33% sigui l'alumne, el progenitor o un germà. 

Per al proper curs 2023-2024 el Departament d’Educació seguirà amb el finançament del servei escolar de 5h dels infants matriculats a I2 passant a tenir cost 0€ per a les famílies. La resta de serveis (menjador, acollides, monitoratges, ...)  seguiran sent a càrrec de les famílies usuàries. Es pot consultar tota la informació en aquest enllaç

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges