Diumenge, 29 de Setembre de 2024

Pallarès presenta diverses mesures en matèria de seguretat

Junts per Reus vol engegar un patrullatge intensiu de la Guàrdia Urbana i constituir la Mesa Ciutadana de Seguretat a cada districte

17 de Maig de 2023, per E. R.
  • Junts per Reus presenta mesures en l'àmbit de seguretat

    Cedida

Junts per Reus ha anunciat diverses mesures que vol impulsar en matèria de seguretat a Reus. La prioritat, segons la candidata del partit, Teresa Pallarès, és "lluitar a fons contra les ocupacions i, alhora, assegurar l'atenció a les famílies vulnerables".

 

Més patrullatge i més comunicació amb els districtes per millorar la seguretat

Altres mesures incloses en l'eix de seguretat són el patrullatge intensiu de la Guàrdia Urbana i la creació del Servei d'Agents Cívics d'Informació i Inspecció, per atendre la ciutadania i detectar incidències en els serveis públics. També proposen la constitució d'una Mesa Ciutadana de Seguretat a cadascun dels 10 districtes que organitzarà reunions mensuals d'entitats del barri amb el govern i la Guàrdia Urbana.

Pallarès ha aprofitat per destacar les tasques fetes des de la regidoria d'Habitatge en què "hem obert 40 expedients sancionadors a grans tenidors" i destinar habitatge a la funció social. A més, ha assenyalat que "“el Govern municipal ha estat pioner en implantar un 50% de recàrrega de l’IBI en habitatges buits de grans tenidors, sempre protegint els petits propietaris”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges