Divendres, 26 de Juliol de 2024

Pacte 'alternatiu' a Guaita: 'les negociacions són obertes', segons el PP

ERC necessita el suport de Junts, la CUP i els populars per evitar la batllia socialista

02 de Juny de 2023, per Reusdigital.cat
  • Domènech (dret) i Virgili (de genolls, tot enganxant un cartell) la nit d'inici de la campanya electoral

    Reusdigital.cat

El PP Reus no té previst donar suport a la candidata d'ERC Reus, Noemí Llauradó, per tal que aquesta esdevingui alcaldessa. Segons ha avançat aquest migdia de divendres Tots21, la formació de Sílvia Virgili i Sebastià Domènech no vol contribuir a acostar a la batllia a una "independentista". Fonts de l'agrupació local del partit conservador consultades per Reusdigital.cat han assenyalat, amb tot, que "les negociacions segueixen obertes" i que de cara a la setmana que ve s'esperen noves trobades amb diferents candidatures.  

Va ser el passat dilluns, l'endemà de les eleccions, quan la líder d'ERC Reus va assenyalar en un especial radiofònic de LANOVA Ràdio de Reus i de Reusdigital.cat que, tot i la derrota a les urnes, volia "explorar les possibilitats" de pactar amb altres forces per ser alcaldessa. Coneguda l'aliança entre els socialistes i Ara Reus, el passat dijous, les opcions republicanes passaven per entendre's amb Junts per Reus, la CUP Reus i el PP Reus. La negativa d'aquesta última formació, de produir-se finalment, abocaria Llauradó a l'oposició. 

Per part seva, Guaita ha indicat que manté l'agenda de contactes amb altres candidats que "vulguin sumar-se" al seu projecte per formar govern. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Vitoria  04 de Juny de 2023

Sentido común es lo que hace falta.

Que se tenga sentido común en la confección de un nuevo Ayto., buena gestión con el dinero público, transparencia, y que la sociedad plural de Reus se tenga en cuenta. El separatismo, los constitucionalistas, y todas las personas que quieren hacer un Reus plural y de bienestar social, tienen cabida en él. Saludos

pitirojo  02 de Juny de 2023

gràcies a la CUP i les seves linies vermelles ara manarà el 155

Les linies vermelles de la CUP faran que a REuS mani el 155, això que eren els anti 155 i que volien la regidoria de jovent...quina estafa de gent...

Reportatges