Dissabte, 27 de Juliol de 2024

A presó tres homes acusats de cultivar més de 10.000 plantes de marihuana en una zona boscosa de Prades

La plantació estava repartida en onze bancals i ocupava més d'un quilòmetre

11 de Juny de 2023, per ACN
  • Un dels bancals de la plantació de marihuana a les muntanyes de Prades desarticulada pels Mossos d'Esquadra

    Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar dijous passat un cultiu de marihuana en una zona boscosa de les muntanyes de Prades, entre les comarques del Priorat i el Baix Camp. Segons informa la policia en un comunicat, els agents van detenir tres homes, dos de 25 anys i un de 28, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó. En l'operatiu, es van localitzar 10.112 plantes d'un metre d'alçada repartides en onze bancals, que ocupaven més d'un quilòmetre d'una zona boscosa de difícil accés.

A la zona, els agents van trobar un sistema de regadiu format per unes canonades de plàstic procedents de diverses basses d'aigua ubicades en un barranc superior. Els mossos també van localitzar quatre bancals més preparats per a noves plantacions, diverses garrafes amb benzina i un generador elèctric per bombejar l'aigua a totes les parcel·les on es cultivava la marihuana.

Els tres detinguts van ser localitzats en un campament format per diverses tendes que estava instal·lat a pocs metres de distància. Segons els Mossos, s'encarregaven de la vigilància i del conreu. En aquell lloc s'hi van trobar aliments, begudes, motxilles, roba i diversos productes fitosanitaris per a la protecció i el creixement dels cultius.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges