El Hub Foodtech & Nutrition ha organitzat aquest dimarts una nova jornada centrada en les normatives, reptes i solucions de l'envàs sostenible per al sector agroalimentari, que ha comptat amb l'assistència d'unes 40 empreses. Durant la jornada, s'ha posat de manifest la necessitat d'implementar el canvi cap a un envàs més sostenible. En aquest sentit, un 40% de les empreses assistents creuen que el marc regulatori és la principal dificultat a l'hora de decidir materials i formats d'envàs sostenible, ja que aquestes normatives no són les mateixes en tots el països de la Unió Europea.
A través de casos reals, s'han pogut contemplar solucions d'embalatge sostenible que impulsen empreses del territori i també, bones pràctiques vinculades a envasos alimentaris i a la gestió dels residus i excedents alimentaris. Així, s'han escoltat les experiències de Jabil Packaging Solutions, Copy Valls i el Clúster de Packaging de Catalunya.
Durant la jornada s'han explicat tendències, tecnologies i materials aplicats a l'envasament sostenible. La jornada ha finalitzat amb la presentació del Programa de Gestió Alimentària de l'Ajuntament de Reus
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics